Sedikit Tentang Listra Penang

Sheila

Listra Penang Branch

Bermula Sukar Berakhir Gembira - Kisah Benar

Selamat datang ke Laman Listra Penang.

Salam berkenalan dengan Kak Sheila ni. Jika yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita rapatkan dan yang rapat kita erat-eratkan silaturrahim sesama insan agar kasih sayang dan lebih senang untuk berkongsi kisah suka duka hidup kita seorang ibu yang penyayang.

Terlebih dahulu dahulu saya panjatkan doa kesejahteraan kepada diri saya dan mohon keampunan ibu saya, nenek, moyang dan sehinggalah kepada yang asal Tok Siti Hawa dan Adam. Selawat dan salam terhadap junjungan besar Rasulullah S.A.W memohon berkat atas segala-gala petunjuk kepada jalan Kebenaran menuju kepada Redha Allah.

Alhamdulillah..

Setiap wanita dianugerahkan aset yang paling istimewa yang tidak ada bagi seorang lelaki sejati. Allah telah kurniakan kepada kita dan bersyukurlah kepada-Nya di atas nikmat dan pemberian bagi kita menyatakan suruhan dan meninggalkan segala larangan-Nya. Terdapat beberapa perkara terbukti berkesan dan terdapat perubahan positif kepada Kak Sheila. Oleh kerana petunjuk dan kekaguman itulah Kak Sheila cenderung memilih LISTRA sebagai pilihan pertama di hati agar

Kami Yang Anda Inginkan

Menyelesaikan masalah Wanita
Khidmat Nasihat Profesional
100% Berpuas hati

 

 

 

Listra Penang membawa khas Misi dan Visi Listra Malaysia (HQ) menjadi medium kesihatan yang terbaik di abad ini selari dengan pencapaian Listra terpilih sebagai ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND..

Ingat SUBUR.. ingat LISTRA.. !!
.

Saya Nak LISTRA sekarang!

Scroll to Top
× Chat With Sheila
Selamat Datang ke Listra Penang . Trusted Seller . Pembelian Secara Automatik Online.
Hello. Add your message here.
Hello. Add your message here.